Прилучани з гордістю представляли своє місто

29 вересня 2016

У давні часи досконале володіння прийомами нападу і захисту, як зі зброєю так і без неї, було життєво необхідне кожному японському воїну. Тому бійці тренували різні види бойових мистецтв, передаючи секрети технік від батька до сина, від майстра до учня. Такі знання було важко отримати і береглися вони, як великий скарб від сторонніх очей. Поступово з настанням нових часів, відходом у минуле доби міжусобних війн, приходом панування вогнепальної зброї старі бойові мистецтва почали втрачати своє значення. Тоді знайшлись люди, які змогли переосмислити давні традиції і додавши до них філософію самовдосконалення людини і гармонії її зі всесвітом розробили новий підхід до бойових мистецтв, як до засобів становлення і розвитку особистості. Так з'явилося бойове мистецтво - айкідо.

Так, 23-24 вересня 2016 року в м.Чернігів проходив Х ювілейний фестиваль бойових мистецтв, присвячений Дню міста. Позмагалися за призові місця й наші прилучани, вихованці ЦТДЮ та СК «Торнадо»: Аліна Дяченко, Стас Щербань, Єгор Дяченко, Назар та Богдан Тютюнники, Софія Крицька, Микола Крючков, Данило Головко та Влад Карпов. А також студенти Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім.І.Я.Франка: Максим Нестеренко та Андрій Кліщунов.

З вітальним словом до всіх учасників фестивалю звернулася начальник департаменту молоді і спорту Чернігівської обласної адміністрації – Ніна Лемеш та побажала всім спортивних перемог і нових звершень.

Прилучани з гордістю представляли своє місто показуючи бойове мистецтво Айкідо. На другий день змагань, організатори фестивалю, влаштували Прилучанам та збірній команді міста Чернігів справжню спортивно-туристичну пригоду на туристичній базі. Спортсмени з завзяттям приймали участь в командних конкурсах та розвагах.

Команда нашого міста, серед чотирьох команд, виборола І місце. На завершення Х Міжнародного фестивалю бойових мистецтв усі скуштували смачний куліш.

За інформацією студентки Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім.І.Я.Франка, Ольги Радаєвої

Переглядів:98