День депутата на Прилуцькій тютюновій фабриці

30 вересня 2016

28 вересня 2016 року Прилуцьку тютюнову фабрику компанії Бритіш Американ Тобакко Україна відвідали депутати Прилуцької міської ради та журналісти місцевих телеканалів з метою ознайомитися із тим, чим живе й що турбує промислове підприємство, та обмінятися думками, що необхідно робити для покращення інвестиційного клімату в місті.

Під час зустрічі із керівництвом Бритіш Американ Тобакко Україна гості ознайомилися з інформацією про компанію, підходами до ведення бізнесу, планами на майбутнє, системою розвитку працівників, соціальними проектами допомоги громаді міста. Адже, крім загально відомих постійних соціальних та благодійних програм компанії із забезпечення Центру підтримки підприємництва, дитбудинків у місті, екологічного проекту ЕкоКрок із висадки лісу, проекту розвитку регіональних медіа «Медійний поступ», лише за останні роки компанія додатково реалізувала низку благодійних проектів у Заудаївському мікрорайоні міста: добудову газопроводу «Мільки – Сухополова», облаштування вул. Незалежності покриттям із бетонних плит, будівництво магістральної каналізаційної мережі для мешканців вул. Густинська, ремонт дорожнього полотна на вул. Фабричній, надання благодійної допомоги школі №13 (ремонти класів та їдальні, закупівля меблів та комп’ютерного обладнання тощо), встановлення «лежачих поліцейських» та дорожніх знаків на вул. Сорочинській тощо. Під час дискусії з депутатами були обговорені питання досвіду підприємства з енергозбереження, екології, соціального забезпечення працівників.

Генеральний директор Прилуцької тютюнової фабрики Артем Скрипка підкреслив у своєму виступі: «Прозоре ведення бізнесу, сплата всіх податків, робочі місця із безпечними та комфортними умовами праці, гідна заробітна плата, робота над підвищенням ефективності підприємства – ось що робить нас успішними».

Жвавий інтерес викликала в гостей екскурсія основним виробництвом, де вони змогли побачити роботу високотехнологічного обладнання, умови на робочих місцях, місця відпочинку персоналу, скуштувати страв у їдальні фабрики.

«Підприємство є дійсно унікальним. Адже коли дивишся в цехах фабрики на ті машини й механізми, що є на підприємстві, розумієш, які розумні люди створили все це. І такі професійні спеціалісти сьогодні працюють на одному із найкращих, сучасних, бюджетоутворюючих підприємств нашого міста!», – зазначила міський голова Ольга Попенко. «Я особисто й мої колеги –депутати вражені сучасністю, технологічністю, екологічністю та умовами праці на фабриці! Працюючи в умовах жорсткої конкуренції, постійних змін законодавства менеджмент підприємства зміг розширити експортні ринки збуту та збільшити обсяги виробництва. Прозорість роботи підприємства, тісна співпраця із громадою – все це є прикладом відносин місцевої влади й бізнесу», - поділився враженнями депутат міської ради Олександр Козик. «Співпраця й порозуміння між владою та бізнесом є запорукою розвитку міста і всієї України. Хотів би відзначити відкритість та доброзичливість всього менеджменту В.А.Т. - Прилуки. А ще приємно вражений широтою пізнання керівника Артема Скрипки в різних сферах діяльності: від економіки, фінансів та психології до технології плазмового горіння й державних стандартів... Усьому колективу В.А.Т.-Прилуки бажаю процвітання, професійних здобутків, здоров'я та миру!», - побажав у заключному слові депутат міської ради Євгеній Яценко. Кожен з учасників зустрічі залишив фабрику із яскравими враженнями та новим досвідом, що має сприяти налагодженню тісної співпраці між підприємством та депутатським корпусом міської ради на благо міста.

Довідка:

«Бритіш Американ Тобакко Україна» – перше підприємство з іноземними інвестиціями в тютюновій галузі України, засноване в 1993 році на базі Прилуцької тютюнової фабрики, яка має понад 120-річну історію. Після створення спільного підприємства з «Бритіш Американ Тобакко» фабрику було повністю реконструйовано і на старому місці постало нове сучасне підприємство, яке повністю відповідає світовим стандартам у сфері управління виробництвом, охорони праці й екологічної безпеки. Сьогодні майже 500 працівників задіяні у виробництві у Прилуках. Фабрика виробляє 10 марок сигарет, обсяги виробництва у 2015 році склали понад 19 млрд штук сигарет. Продукція підприємства експортується до Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови, Азербайджану та Сінгапуру.

Контактна особа:

Бондаренко Петро Михайлович, Менеджер із зв’язків із громадськістю (Виробництво) ПрАТ «А/Т Тютюнова компанія «В.А.Т.-Прилуки»

Переглядів:101