Шановні прилучани!

13 жовтня 2016

Прийміть найщиріші вітання з Днем захисника України - святом, яке уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.

У світлий день Покрови Пречистої Богородиці, яка українцями завжди вважалася заступницею і покровителькою, ми також святкуємо і День Українського козацтва. Історія українського козацтва – це одна з найвизначніших сторінок життя нашого народу. У найтяжчі часи поневолення України козацтво було справжнім захисником рідної землі, оборонцем віри, моралі та державницьких традицій нашої вітчизни. Саме з козацького роду вийшли відомі всьому світу діячі національного відродження та визвольного руху України. Сьогодні, коли на східних теренах України точиться боротьба за незалежність і суверенітет держави, ми маємо бути гідними спадкоємцями духовних цінностей та продовжувачами багатих традицій і славних справ предків.

День захисника України, який є святковим для сучасних воїнів та суспільства в цілому, символізує нерозривний зв’язок усіх поколінь захисників України. На Покрову ми вшановуємо пам’ять і тих, хто у різні часи боронив нашу землю від ворога.

Тож нехай Пресвята Богородиця покриє своїм омофором Український народ та наше військо, повсякчас підтримує нас, плекає мужність українських військовослужбовців та оберігає їхні життя.

У цей світлий день бажаємо Вам міцного здоров'я, миру, злагоди на нашій землі, наснаги, плідної праці на благо народу і нових перемог в ім’я нашої незалежної України.

З повагою, міський голова Ольга Попенко

Переглядів:109