Відбулася нарада міського голови

18 жовтня 2016

Апаратна нарада міського голови Ольги Попенко із заступниками, начальниками управлінь, відділів та завідувачами секторів міської ради, головами КСН та керівниками комунальних підприємств відбулася 17 жовтня.

Питання “Про роботу Центру допомоги учасникам АТО та членам їх сімей” для присутніх висвітлювала директор Прилуцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлія Касьян. Незадоволення роботою центру у прилучан не виникає, адже колектив установи прагне віднайти мову із кожним, хто потребує їхньої допомоги. Спільна робота з учасниками АТО та членами їх сімей демонструє перші вдалі результати. На базі центру відтепер працює штатний психолог, а крім психологічного здоров'я, воїни можуть також підправити фізичне.

Після доповіді Юлії Миколаївни, міський голова заслухала низку інформацій із технічних питань про роботу з документами та зверненнями городян до міської ради.

Звіти керівників комунальних підприємств міста про виконану роботу за минулий тиждень прозвучали наступним питанням порядку денного. Найбільш значним завданням, виконаним силами КП «Послуга», став запуск опалювальної системи міста. Про це звітував директор комунального підприємства Руслан Ніязов. З іншими керівниками міського господарства Ольга Михайлівна говорила про запобігання та усунення наслідків сезонних дощів. Стало відомо, що протікань покрівель багатоквартирних будинків цьогоріч зовсім мало, а от зливоприймальні системи контролювати повною мірою не вдається, адже вже після початку дощу їх забиває опале листя. Питання постійно триматимуть на контролі, щоб запобігти виникненню затопів, які прилучани спостерігають з початку осені.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:104