До Дня Визволення України від нацистських загарбників

26 жовтня 2016

Зустріч міського голови з ветеранами війни та праці відбулася 25 жовтня у Територіальному центрі соціального обслуговування. З нагоди 72-ї річниці визволення України від нацистських загарбників працівниками закладу було організовано гостинне чаювання, яке також містило розважальну програму.

Цього дня у дружньому колі зібралися ветерани війни та праці, представники організації ветеранів міста Прилуки та представники Прилуцького відділення Української спілки в’язнів-жертв нацизму, щоб у невимушеній атмосфері поговорити про життя.

Ольга Михайлівна звернулася до присутніх чиє дитинство і юність були сповнені жахливих утрат та болю, з теплими словами, подякою за їхні подвиги та побажаннями міцного здоров'я.

Спеціальним гостем свята став колектив міського Будинку культури “Вербиченька”, який виконував патріотичні та українські народні пісні.

Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941-1945 рр. Не щезне в пам'яті людській, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над нацистами. Можна по-різному ставиться до війни, по-різному її називати, але хіба можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.

Сьогодні ми знову стали на захист Батьківщини. І захисники-військовослужбовці під час проведення антитерористичної операції на сході України на прикладах мужності та стійкості ветеранів захищають цілісність і незалежність нашої держави.

Тож нехай доля дарує усім ветеранам війни та праці спокій у душі, довгі роки життя та мирне небо над головами.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:106