Соцпрацівники міста відзначають професійне свято

04 листопада 2016

Сімнадцятий рік поспіль працівники соціальної сфери країни відзначають своє професійне свято. Традиційно воно припадає на першу неділю листопада, та урочисті збори в державних установах цьогоріч проходять саме сьогодні.

В актовій залі міської ради зібралися представники професії, доброта і милосердя в рамках якої - не абстрактні поняття, а норма життя.

Їхня праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла. Подолати життєві негаразди прилучанам допомагають колективи Управління праці та соціального захисту населення, Прилуцького об’єднаного управління Пенсійного фонду України, Територіального центру соціального обслуговування, Центру соціальної реабілітації дітей – інвалідів м. Прилуки, Прилуцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Прилуцької міжрайонної виконавчої дирекції Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в місті Прилуки Чернігівської області та Прилуцького міськрайонного центру зайнятості.

Приємно відзначити, що завдяки їхнім спільним зусиллям у соціальній сфері відбуваються відчутні зміни на краще. Робота міських професіоналів стає ближчою до людей, усе повніше задовольняє наші потреби.

Під час урочистостей з найщирішими вітаннями до присутніх звернулась міський голова Ольга Попенко, а також заступник з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко. До відань приєдналися й колективи МБК та школи мистецтв, професійний сміхотворець України Анатолій Кизим, Анна Ведмідська з Сергієм Чунем.

З нагоди свята кращих представники та колектити сфери надання соціальних послуг нагородили почесними грамотами виконавчого комітету Прилуцької міської ради та особистими подяками міського голови.

Тож, ще раз зі святом!

Бажаємо вам та вашим родинам домашнього затишку і тепла, міцного здоров'я, щастя, добра і злагоди вам і вашим родинам, творчого натхнення, здійснення всіх ваших задумів і мрій.

Надії вам, віри та натхненної праці задля розквіту України!

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:122