«Базальт» продовжить курсувати міськими маршрутами

08 листопада 2016

Виконком вирішив не розривати договору на перевезення пасажирів з приватним підприємством «Базальт». Таке рішення члени виконавчого органу ради ухвалили 8 листопада під час проведення розширеного засідання.

Приватне підприємство самостійно ініціювало розірвання договірних відносин через занадто щільний графік 21 маршрутів, але віднайшовши компроміс із владою, продовжить надавати послуги за машрутами №№3, 3а та 21. Графік руху на ділянці перевезень за номером 5а буде відновлено з урахуванням його доцільності, адже кількість пасажирів, що користуються ним значно менша ніж на інших маршрутах.

Свою прихильність до підприємтва члени комітету аргументують комфортабельністю транспорту, який використовує столичний перевізник та зародженням здорової конкуренції в даній сфері послуг.

Крім вищезгаданого учасники засідання ухвалили низку суспільно-важливих проектів рішень.

Про підготовку навчальних закладів міста Прилуки до роботи в новому 2016-2017 навчальному році доповів начальник управління освіти Сергій Вовк. Освітні заклади повною мірою готові до опалювального сезону. Крім того, для більшості з них у наступному році заплановано серію ремонтних робіт з утеплення: заміна вікон на енергоефективні та модернізація опалювальних систем.

Погодження міської Програми «Забезпечення пожежної безпеки на території міста Прилуки на 2016-2020 роки» відбувалося за звітності начальника відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи міської ради Володимира Бакунова.

Реалізація Програми розрахована на чотири роки. Загальна сума витрат на фінансування першочергових заходів: встановлення блискавкозахисту, замір опору ізоляції, придбання вогнегасників та відновлення роботи пожежних гідрантів, становить 2 740 000 гривень.

Початковий варіант Програми мав на меті проводити всі ці заходи одночасно протягом чотирьох років, та члени виконкому вирішили, що доцільнішим буде здійснення одного-двох видів робіт, але у повному обсязі одноразово. За цю Програму з доповненнями та урахуванням усіх пропозицій проголосувала більшість присутніх. Остаточний її вигляд затверджуватимуть депутати на наступному засіданні сесії міської ради.

Порядок денний засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради від 8 листопада 2016 року містив наступні проекти рішень:

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 15 червня 2016 року № 241 «Про підготовку навчальних закладів міста Прилуки до роботи в новому 2016-2017 навчальному році»;

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 15 березня 2016 року № 87 «Про затвердження плану заходів із відзначення 160-річчя від дня народження та 100-річчя від дня смерті Івана Франка»;

Про затвердження плану загальноміських заходів до Дня пам’яті жертв голодоморів;

Про затвердження плану заходів із відзначення в місті Прилуки у 2016 році Дня Гідності та Свободи;

Про погодження міської Програми «Організація оплачуваних громадських робіт на 2017 рік в м. Прилуки»;

Про погодження міської Програми «Забезпечення пожежної безпеки на території міста Прилуки на 2016-2020 роки»;

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 3 серпня 2016 року № 322 «Про проведення в місті Прилуки місячника підтримки підприємництва»;

Про розірвання договору на перевезення пасажирів;

Про утворення постійно діючої комісії з організації дорожнього руху в м. Прилуки у новому складі;

Про нагородження;

Про виділення коштів для преміювання;

Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги;

Про виконання договірних зобов’язань прийомною сім’єю.

Проекти рішень, які містять інформацію з обмеженим доступом

Про розгляд звернень громадян міста стосовно укладання договору дарування будинку за земельної ділянки, визначення часток у квартирі, дарування квартири;

Про розгляд заяв підприємств, організацій, установ та громадян міста стосовно будівництва;

Про взяття на квартирний облік, унесення змін до облікової справи з квартирного обліку, поліпшення житлових умов, переоформлення особового рахунку та договору найму житлового приміщення;

Про приватизацію житлового приміщення.

Переглянути зміст проектів рішень цього та інших засідань виконавчого комітету ви можете на нашому офіційному сайті http://pryluky.cg.gov.ua/ у розділі «Публічна інформація»/«Проекти організаційно-розпорядчих документів» / «Проекти рішень виконавчого комітету».

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:125