Культурна сфера відзначає професійне свято

09 листопада 2016

Сьогодні у виставковій залі міського Будинку культури працівники культури та майстри народного мистецтва відзначали своє професійне свято. Зустріч відбувалася за підтримки Прилуцької міської ради. В її рамках почесними грамотами виконавчого комітету міста й Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА нагороджували передових кадрів зі збереження духовності та самобутності нашого з вами буття.

Від імені Прилуцької міської ради на заході був присутнім її секретар Анатолій Шамрай. Слова посадовця про визнання заслуг та необхідність розвитку культурної галузі міста, яка сьогодні починає творити майбутнє з новими силами, підтримали своїми виступами відомі у Прилуках естрадні виконавці.

Відзначення Дня працівника культури та майстрів народного мистецтва – це визнання ролі української культури в процесі пробудження та формування національної свідомості. Завдяки Вам, – справжнім подвижникам своєї справи, культура Прилуччини, як галузь, попри всі труднощі та негаразди, розвивається, збагачується новими іменами, цікавими формами роботи.

Вагомий внесок у відродження національної культури вносять численні аматорські об’єднання, зберігають і передають від покоління до покоління історичну пам’ять народу працівники клубів, музеїв, бібліотек.

Усім працівникам культури, майстрам народної творчості та аматорам сцени бажаємо здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, незгасаючого прагнення до самовдосконалення, творчого натхнення та щастя.

Зичимо Вам нових мистецьких перемог, успішної реалізації творчих ініціатив і нових культурних проектів.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:105