Сьогодні українці відзначають День працівників радіо, телебачення та зв'язку

16 листопада 2016

Представники невеликої кагорти професій, котрі навіть під час приурочених особистому святу зустрічей працюють, 16 листопада зібралися в актовій залі Прилуцької міської ради.

Оператори, диктори, кореспонденти й відповідальні за комунікації між населенням професіонали відзначили День працівників радіо, телебачення та зв'язку.

Звісно урочистості з такої нагоди не обійшлися без нагородження кращих представників інформаційних професій.

Почесні грамоти виконавчого комітету та Подяки Чернігівської обласної ради вручила міський голова Ольга Попенко, а також винуватці свята отримали вітання від депутата міської ради Віктора Копачевського.

Від імені громади нашого міста музичними подарунками професіоналів вітали вокальний ансамбль “Джерело”, Сергій Дубовик, Анатолій Кизим, Олена Кривобок та Ірина Даммер.

Приємним моментом святкового дійства стало звернення до присутніх письменниці Ніни Ткаченко, яка у далекому 1976 році очолювала редакцію Прилуцького міськрайонного радіомовлення.

З трепетом у голосі жінка згадала найкращі моменти колишньої практики, якій присвятила близько тридцяти років життя. Бажаючи колегам не втрачати наснаги, вона зачитала рядки власної поезії:

Сьогодні не відаю, хто я і де –

далека дорога далеко веде.

Та котиться слідом дзвінке коліща,

натруджену пам'ять вином пригоща.

А та, захмеліла, їй-бо, нетвереза,

виважує справжність свою на терезах,

складає поденно її у пучки,

вигулює вітер над нею рвучкий.

І – все повертається: спогадів рясно!

… Земля не старіє, сонце – не гасне!

Тож і ми приєднуємося до вітань і бажаємо вам професійного зросту, невичерпної енергії, творчих ідей та втілення їх у життя, натхнення і процвітання, здоров’я, гарного настрою сьогодні та завжди.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:111