Мітинг до Дня Гідності та Свободи зібрав прилучан

21 листопада 2016

У календарі сучасної історії України найбільшим проявом європейськості та демократії стали Майдани 2004 та 2013 років.

Для нас вони обернулись важким іспитом на право жити в країні, де поважають честь і гідність кожного громадянина. Саме наш народ неодноразово виходив на Майдани і нагадував усьому світу, що Гідність – це одна з найнеобхідніших якостей людини.

Сьогодні, 21 листопада, з нагоди третьої річниці відбувся мітинг біля банера “Небесної сотні” та покладання квітів до пам'ятного знака воїнам АТО, які загинули за Незалежність України.

Хвилиною мовчання вшанували невмирущу пам’ять про загиблих героїв Небесного Війська посадовці міської ради, учителі, студенти, волонтери й ті, хто пройшов жернова Майдану особисто.

Із защемленим в серці болем до присутніх звернулися учасники Революції Гідності Григорій Дорошенко та прилуцький бард Віктор Погуляй.

Відголоси болю за втрати на Майдані у кожній українській родині, змінюють свідомість і менталітет. Тому ми більш ніколи не дозволимо кривдити один одного. Українці — вільний народ, який пам'ятає і прощає образи, але не терпить сумних повторень.

Дорогі прилучани, з річницею вас. Згадаймо про кожного, хто пожертвував життям і здоров'ям заради нас з вами. Будьмо свідомими, вільними й щасливими. Україна — понад усе та в кожному з нас!

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:114