У місті ліквідовано стихійні сміттєзвалища

22 листопада 2016

Про це 22 листопада під час засідання виконавчого комітету повідомив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Руслан Котляр. У доповіді за проектом рішення виконання заходів щодо роботи підприємств житлово-комунального господарства у весняно-літній період 2016 року та підготовці до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років посадовець зазначив наступне:

Проведення ліквідації стихійних сміттєзвалищ комунальним підприємством «Послуга» виконано на сто відсотків. Крім того, ремонти м’якої покрівлі 101 будинку, що здійснювало КП «Прилукижитлобуд» також повністю завершені.

Ремонт шиферної покрівлі виконано на 70 %, ремонт вимощення — 54%, ремонт входу в підвальне приміщення — 66 %, ремонт тамбурів, козирків — 50%, поточний ремонт 70 під’їздів — 71 %, фарбування зовнішніх газопроводів — 90%, ремонт та улаштування лавочок біля 13 будинків — 96%, ремонт цокольної частини будинків — 82%, ремонт системи ливневого водовідведення — 87%.

Підготовка до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років виконана в межах потреби та наявності коштів (інформація додається).

Заслухавши доповідь заступника, міський голова Ольга Попенко попросила всіх директорів комунальних підприємств найближчим часом представити окремі звіти про виконану роботу в мікрорайонах. Ольга Михайлівна наголосила, що вбачає необхідність особисто почути про виконану роботу та її якість не від комунальних підприємств, а від жителів міста.

Крім головного, виконавчий комітет ухвалив низку проектів рішень, що розглядатимуться депутатами на наступній сесії ради.

Суспільно важливим серед них є «Фінансування пільг на оплату послуг зв’язку, компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян та інших пільг з міського бюджету на 2017 рік». Начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Ганна Малиш доповіла, що на відшкодування пільг даної категорії населення (3400 чоловік) в наступному році необхідно виділити понад два мільйони гривень. Члени виконавчого комітету без коливань ухвалили даний проект рішення й перейшли до розгляду наступних.

Зміст пропонованих проектів рішень дивіться за адресою http://pryluky.cg.gov.ua/index.php?id=18564&tp=1&pg=

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:109