До відома застрахованих осіб

28 листопада 2016

Прилуцька міжрайонна виконавча дирекція повідомляє про можливість оздоровлення та відпочинку дітей шкільного віку (6-18 років) протягом зимових канікул у санаторії-профілакторії "Перемога" (м.Миколаїв).

У санаторії-профілакторії на дітей чекає різнобарвна культурно-розважальна програма, яка спрямована на покращення концентрації дитячої уваги і підвищення здатності до навчання, розвиток комунікації дітей в колективі, поліпшення творчих та інтелектуальних навичок дітей. Знайомство "Сніжний ком", майстер: "пишні квіти з креп паперу", "Бойові мистецтва", "Парасолька", "Створення свічок з вощини", "Індійські мандали", "Японські квіти.Кусудами", зустріч з гладіаторами, античні бої, стрілянина з лука, спортивно-творчі рухливі ігри, естафети, командоутворчі ігри, квест "В пошуках загублених скарбів", підготовка до свят, декор інтер"єру, фейсарт, вечірні посиденьки "Трям-здравствуйте", Зустріч Нового року у казці Діда Мороза", вечори казок, міні спектаклі, вечір із запіканням картоплі на багаті, грінок, фото сесії в фотозоні, дискотеки, екскурсії до музею суднобудівельного заводу "Океан", навігаційну башту "Маяк", відвідини зоопарку.

Крім цього, для дітей розроблені за спеціальною програмою оздоровчі заходи. Оздоровлення в соляній кімнаті штучний мікроклімат якої є унікальним методом лікування і профілактики захворювань хронічного бронхіту, наслідків перенесення пневмонії, бронхіальної астми та лікування всіх видів алергії і її профілактики, аромотерапія, кисневі пінки, інгаляції, масаж й тренування, лікувальна фізкультура (приділяється увага сколіозу, плоскостопості), прогулянки в сосновому бору на березі Дніпро-Бузького лиману.

Проживання в двохмісних кімнатах з усіма зручностями та п"ятиразове калорійне харчування. Є послуга безкоштовної зони Wi-Fi, працює бібліотека, тренажерний, концертний зал. Для безпечного оздоровлення ті відпочинку територія санаторія огорожена, охороняється цілодобово.

Термін оздоровчої зміни 7-10 днів, вартість одного дня 320,00. Дата заїзду 02.01.2017 року. Більш детальну інформацію можна дізнатися за телефонами для довідок: (0512)58-09-89, 067-512-60-33, 050-937-06-94.

У разі наявності бажаючих повідомити за телефоном 3-21-94, 3-15-53.

Переглядів:103