Увага представникам громадських об'єднань!

28 листопада 2016

Під час апаратної наради міського голови, що відбулася 28 листопада, Державний реєстратор юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань відділу адміністративних послуг Лілія Рубан

ознайомила присутніх зі змінами в Податковому кодексі України, щодо подання установчих документів громадськими об'єднаннями (громадськими організаціями та спілками) творчими спілками, організаціями роботодавців, політичними партіями, зі статусом юридичної особи. До 1 січня 2017 року профспілки повинні внести зміни в свої установчі документи відповідно до чинного законодавства. З низкою нововведень можна детально ознайомитися за посиланням http://pryluky.cg.gov.ua/index.php?id=216348&tp=0 .

Про розподіл земельних ділянок між учасниками АТО, який шляхом жеребкування проходив 19 листопада, розповів Роман Севастьянов, головний спеціаліст відділу комунальної власності міської ради. Посадовець зазначив, що первинну процедуру розподілу виконано. Надалі слід затвердити володарів та розташування їхніх земельних ділянок рішенням ради. А з настанням нового року воїни та їхні родини зможуть розпочати процедуру приватизації.

Після головних повідомлень учасники засідання провели аналіз виконання доручень міського голови, звернень громадян та суб’єктів господарської діяльності.

За підсумками наради стало зрозуміло, що на пропозиції та запитання громадян реагують вчасно і жодне з них не лишається без уваги ради.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:111