Робота громадської ради

01 грудня 2016

Четверте засідання громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради спільно з діючими громадськими організаціями міста відбулося 30 листопада. На засіданні були присутні заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко та Тетяна Фесенко, представники податкової інспекції, посадовці та депутати міської ради, представники громадських організацій та формувань, громадські діячі та активісти міста.

На розгляд засідання було внесено питання:

1. Про внесення змін до установчих документів громадських формувань та організацій для приведення у відповідність чинному законодавству, у тому числі і Податковому кодексу України для отримання статусу «неприбуткової організації».

Інформували: головний державний ревізор-інспектор відділу податків і зборів юридичних осіб Черненко Любов Миколаївна; головний державний інспектор сектору організаційної роботи Ухань Вікторія Петрівна.

2. Про стратегію розвитку міста на 2017-2020 роки.

Інформував: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сивенко Олександр Іванович.

3. Різне.

У ході розгляду першого питання порядку денного члени громадської ради й представники громадських організацій міста активно обговорили зміни у законодавстві та задали ряд питань, на які отримали конструктивні і вичерпні відповіді податківців та посадовців міської ради.

Присутні доповнили цікавими ідеями та пропозиціями проект стратегії розвитку міста на 2017-2020 роки.

Голова громадської ради Олександр Руденко запросив всіх присутніх на урочистості до Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера, які відбудуться 5 грудня об 11:30 у актовій залі міської ради.

У питанні “Різне” було обговорено нагальні питання громадськості міста.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:151