7 грудня відзначаємо День місцевого самоврядування

06 грудня 2016

Напередодні свята Дня місцевого самоврядування в актовій залі Прилуцької міської ради зібралися посадовці, яким надана честь представляти інтереси всієї громади нашого міста. Міський голова Ольга Попенко нагородила кращих представників управлінських професій.

Також за сумлінну працю Почесними грамотами виконавчого комітету та матеріальним заохоченням були нагороджені депутати міської ради та члени виконавчого комітету Прилуцької міської ради.

Не забули в міській раді й про заслуги голів вуличних комітетів самоорганізації населення та про ветеранів праці, котрі своєю натхненною трудовою діяльністю та особистим життєвим прикладом виховували послідовників.

Бажаємо усім працівникам органів місцевого самоврядування міцного здоров'я, усіляких родинних гараздів та невичерпного оптимізму в утвердженні реального та ефективного місцевого самоврядування в незалежній Україні.

Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:107