Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

09 грудня 2016

Доводимо до відома учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 1 категорії, що Кабінетом Міністрів України 23.11.2016 року прийнято постанову №854 «Деякі питання санаторно-курортного лікування та відпочинку громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», яка набуває чинності з 01.01.2017 року.

Даною постановою затверджено Порядок надання щорічної грошової допомоги для компенсації вартості путівок санаторно-курортним закладам та закладам відпочинку, здійснення доплат за рахунок власних коштів, виплати грошової компенсації постраждалим громадянам.

Зазначаємо, що Порядок передбачає новий механізм оплати послуг із санаторно-курортного лікування громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, з 2017 року.

Зокрема, укладання трьохстороннього договору між санаторно-курортним закладом, постраждалою особою та управлінням соціального захисту населення. При цьому постраждалій особі буде забезпечено право самостійного вибору санаторно-курортного закладу для оздоровлення та відпочинку.

Постанова Кабінету Міністрів України від 23.11.2016 № 854 «Деякі питання санаторно-курортного лікування та відпочинку громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» (додається).

Управління праці та соціального захисту населення Прилуцької міської ради

Переглядів:116