Дорогі прилучани!

30 грудня 2016

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, який відходить в історію, був бурхливим і багатим на події, сповненим напруженою працею та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей та відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід. Тому в кожного із нас є підстави порадіти за досягнуте, побажати один одному світлих надій і щасливого майбуття.

Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання й вірити, що вони обов'язково здійсняться. Тож щиро бажаю Вам щастя, успіхів у здійсненні задумів та міцного здоров’я на довгі роки.

Нехай Новий рік увійде до Вашого життя добрим і радісним, принесе злагоду й достаток, натхнення на нові здобутки та багато яскравих моментів. Нехай він стане роком невичерпної енергії, постійного безмежного оптимізму, принесе Вам віру й надію в день прийдешній, веселі й прекрасні свята принесуть у Ваш дім радість, затишок та добробут, а наступаючий рік стане для нашої держави роком миру, спокою, злагоди, процвітання та впевненості у майбутньому.

Нехай ці традиційно світлі добрі свята Ваші сім’ї зустрінуть у теплій атмосфері, а священне світло Віфлеємської зорі освітить Ваші серця благодаттю і любов’ю, а з першою колядкою в кожну родину увійдуть гаразди і достаток, мир і злагода.

Здоров’я, успіхів, радості і Божої благодаті кожному з Вас, дорогі прилучани!

З Новим роком і Різдвом Христовим!

З повагою, міський голова Ольга ПОПЕНКО

Переглядів:115