До уваги страхувальників!

06 січня 2017

Прилуцька міжрайонна виконавча дирекція Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності нагадує про обов'язковість надання звітності за 2016 рік за формою Ф4-ФСС з ТВП.

Термін подачі з 1 по 20 січня поточного року!

Звіт не подається у разі:

- відсутності у страхувальника зобов'язання перед Фондом по субрахунках, на яких ведеться облік розрахунків з Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на початок кожного звітного кварталу та оборотів по субрахунках у звітному кварталі;

- наявності зобов'язання Фонду перед страхувальником на початок року та відсутності оборотів по субрахунках, на яких ведеться облік розрахунків з Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності у звітному кварталі.

У разі виявлення помилки у звіті страхувальник має право до 20.01.2017 року повторно сформувати та подати звіт. Чинним вважається останній паперовий звіт.

Прилуцька міжрайонна виконавча дирекція Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

Переглядів:89