Депутати висловили категоричне «ПРОТИ» силовому розгону економічної блокади на сході України

15 березня 2017

Сьогодні відбулася позачергова сесія міської ради на підставі звернень голови Правління громадської організації «Учасники АТО «Щит» Павла Красноока й прилуцьких активістів Ольги Костюк, Валерія Сича та Ігоря Приліпка з приводу силового розгону економічної блокади тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей, який відбувся 13 березня в районі залізничної станції «Кривий Торець».

Члени громадських організацій звернулися до депутатського корпусу та міського голови із вимогою ухвалити проект рішення на базі їхніх звернень і направити його Президентові України Петру Порошенку і голові Верховної Ради Андрію Парубію.

Звернення громадських діячів додаються:

На підставі вищезазначених листів-звернень Прилуцька міська рада ухвалила рішення «Про події, що відбулися 13 березня 2017 року в районі залізничної станції «Кривий Торець».

Рішення міської ради (додається).

Засідання сесії транслювалось в режимі online. Побачити як відбувався процес голосування та заслухати виступи депутатів з даного приводу можна на YouTube каналі ради: https://www.youtube.com/channel/UCXTIfnAsb1R6BKINxV-I5TA/live


Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Результати голосування 24 позачергової сесії міської ради

Переглядів:127