У «кращих» традиціях місячника з прибирання

27 березня 2017

На апаратній нараді міського голови 27 березня слухалося питання про проведення весняного місячника з благоустрою та санітарної очистки міста, який розпочався 20 березня.

Головний спеціаліст санітарно-екологічного контролю міської ради Андрій Бойченко довів до відома присутніх посадовців, голів комітетів самоорганізації населення, керівників комунальних підприємств та закладів Прилук, що перед початком місячника графік прибирання основних вулиць міста було оприлюднено в місцевих ЗМІ, а також направлено листи щодо участі в заходах з благоустрою більш ніж двадцяти підприємствам та юридичним особам.

Станом на 27 березня основні роботи із прибирання виконано на 13 вулицях. За своєчасне вивезення сміття, як завжди, відповідає КП «Послуга». За традицією комунальне підприємство змушене прибирати одні й ті ж вулиці декілька разів поспіль, відстаючи від загального плану заходів.

«Основною причиною повторного прибирання є безвідповідальне ставлення громадян до своїх обов'язків перед містом. Переважно це стосується жителів приватного сектору, адже люди виносять рослинні рештки зі своїх дворів, зважаючи лише на власні потреби, не дотримуючись графіка прибирання. Порушників не зупиняє навіть те, що сміття на полігон твердих побутових відходів, крім залишків будівельного та промислового виробництва, в період проведення місячника приймається безкоштовно», - зауважив Андрій Бойченко.

Також посадовець нагадав про відповідальність городян щодо даного виду адміністративних правопорушень, тягне за собою накладення штрафу на громадян від 340 до 1360 грн., а на суб'єктів підприємницької діяльності від 850 до 1700 грн.

Повторно ознайомитися з графіком прибирання території міста в період проведення місячника по благоустрою та санітарній очистці з 20 березня по 20 квітня 2017 року можна за посиланням:


http://pryluky.cg.gov.ua/index.php?id=235287&tp=0


Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Переглядів:116