Прилуцька міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України успішно працює

06 квітня 2017

Прилуцька міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України успішно продовжує роботу по проекту «Надання першочергової допомоги та психосоціальної підтримки постраждалим внаслідок конфлікту в Україні» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Данії, який розпочався з 1 грудня 2016 року.

Проект спрямований на вирішення проблем соціальної адаптації та адаптації в новій спільноті внутрішньо переміщених осіб, а також на організацію культурного дозвілля для дітей військовослужбовців та дітей, які приїхали до нашого міста зі Сходу України. Протягом чотирьох місяців проекту було проведено понад 10 захоплюючих заходів: ігротеки, майстер-класи, екскурсії до Київського зоопарку, до музеїв, волонтерські зустрічі, відвідування кінотеатру, цирку, різноманітні тренінги та семінари.

Активно допомагають волонтерам Червоного Хреста в організації дозвілля для дітей працівники Прилуцького Центру творчості дітей та юнацтва. Ось приклади лише кількох заходів, що відбулися протягом останніх місяців.

Майстер-клас з виготовлення піци, в процесі якого діти могли навчитися готувати піцу та пригостити нею своїх батьків.

Майстер-клас по виготовленню пасхальних яєць з кольорових ниток. Після заняття діти дарували один одному зроблені своїми руками пасхальні яйця.

Захоплива екскурсія до м. Київ, під час якої діти та їх батьки відвідали зоопарк та музей «Київ в мініатюрі», від відвідування яких і малеча і дорослі були в захваті.

Зазначені заходи, це лише невелика кількість прикладів із усього різноманіття ініціатив волонтерів Прилуцької міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України.

Прилуцька міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України

Переглядів:103