Молоді «Ветерани війни»

14 квітня 2017

23 роки Україна не знала війни, та рівно три роки тому, 13 квітня 2014 року, Рада національної безпеки і оборони України оголосила про початок проведення антитерористичної операції на Сході України.

Рішення було прийняте у відповідь на проросійські заворушення у містах Донецької і Луганської областей – після спроб незаконних збройних груп захопити адміністративні будівлі і силові структури Донбасу.

14 квітня був підписаний указ «Про невідкладні заходи з подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України». Ще три роки тому ми з вами не знали дуже багатьох слів пов’язаних з війною, тепер же майже кожну родину так чи інакше опалило полум’я військових дій. Ще три роки тому ми не особливо звертали увагу на слова «Слава Україні – Героям слава», а тепер ці слова набули нового змісту. Тепер ми знаємо імена й обличчя цих Героїв, деяким особисто тисли руки й низько вклонялись їхнім матерям.

Сьогодні воїнів-атовців та членів їхніх родин вітала міський голова. Більшість із них ще зовсім молоді, були нагороджені почесними грамотами та медалями «Ветеран війни», лише уявіть - тридцятирічний ветеран...

Під час цієї зустрічі прозвучало багато слів, тремтіло не мало сліз. Та після неї ніхто не зможе забути матері вбитого солдата, його імені, його віри...

Більше фото тут - https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=283306722093616&id=254532978304324

Переглядів:108