У школах лунає останній дзвоник

26 травня 2017

На непричетних до школи людей це свято навіює вкрай безтурботну ностальгію. Часом воно проходить осторонь нас, як ми повсякдень оминаєм будівлі стареньких шкіл. Але значна частина українців сьогодні радіє й пишається собою, своїми дітьми, учнями, вчителями.


Ще зранку директори прилуцьких навчальних закладів нагороджували учнів грамотами, похвальними листами та дипломами, підсумовуючи здобутки цілого року.

З гордістю своєї школи визначилися й педагоги ЗОШ №9.

Щоб привітати розумників зі святом, до школи завітала заступник міського голови Тетяна Фесенко.

Від імені ради та міського голови Тетяна Михайлівна побажала усім школярам гарного й корисного відпочинку під час літніх канікул, цікавих мандрівок, незабутніх вражень та з новими силами повернутися 1 вересня до стін рідного навчального закладу.

Випускникам - натхненної любові до рідного міста. Щоб Прилуки мали можливість прийняти кожного з них на достойні трудові місця, а кожен амбітний учень став гідним членом громади, її рушійним важелем.

Також посадовець висловила слова вдячності вчителям за невтомну працю на освітянській ниві, а батькам – за повсякденну турботу, підтримку та любов до дітей.

Традиційно під час святкових урочистостей лунали побажання від адміністрації шкіл, учителів, гостей свята, звучали музичні вітання від випускників і першокласників.


Прес-секретар міської ради Любов Рубан


На світлинах “Останні дзвоники” ЗОШ №9 та №7

Переглядів:100