Відзначення Дня журналіста

06 червня 2017

Сьогодні у сесійній залі міської ради зібралися представники найяскравіших колективів засобів масової інформації Прилук. У доволі широкому, як для типових міст обласного значення, колі вони відзначили професійне свято. Та навіть цього дня професіонали слова і кадру не залишились без роботи. Представники місцевих ЗМІ нотували, записували на диктофони, фотографували й знімали на відеокамери щиросердечні вітання міського голови. Адже побажання Ольги Попенко стосувалися саме їхньої роботи, виснажливих творчих буднів і свят, під час яких вони завжди працюють.

Почесними грамотами виконавчого комітету та Подяками міського голови були нагороджені кращі з кращих.

Представників масмедіа вітав і секретар міської ради Анатолій Шамрай, людина, яка стояла у витоків прилуцького телебачення.

Честь привітати колег мала й наймолодший головний редактор області Надія Величко, яка працює в ТК “Прилуки”.

А далі церемонія нагородження переплелася з концертною програмою, що також не обійшлася без співочих колег-журналістів. Не дарма під час свята неодноразово звучали слова, що талановита людина талановита в усьому.

Тож у цей святковий день бажаємо вам великих тиражів, росту читацької та глядацької аудиторій, впливового статусу та поваги жителів нашого міста. Нових цікавих вам тем, сміливих та вдалих проектів. Нехай вас ніколи не підводить техніка, здоров'я щодня стає міцнішим, перо гострішим, а натхнення безмежним.

Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Переглядів:102