Територія дитинства

07 червня 2017

У перший день літа Прилуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розквітнув дитячими усмішками та наповнився веселим гамором. Це учасники заходу «Територія дитинства», підготовленого Центром за участі організатора соціального проекту «Art майстерня Home», святкували День захисту дітей.

У програмі заходу був проведений майстер-клас по виготовленню фото рамок своїми руками від організатора проекту «Art майстерня Home» Ольги Литвиненко. Діти із задоволенням клеїли, зшивали та декорували фото рамки, які залишилися подарунками на пам'ять від організаторів для кожного із учасників.

Привітати зі святом дітлахів завітала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Фесенко Тетяна Михайлівна. Кожен учасник заходу отримав солодкий подарунок від міської влади.

Як завжди безпосередність та активність діток створили просто неповторну атмосферу та передали усім чудовий настрій.

Захід був організований та проведений для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в опікунських сім’ях, тож, переосмислюючи те, що відбувалося під час святкування хочеться нагадати кожному: дитина – найвища цінність і смисл життя, а діти – найбільше багатство України, пам’ятаймо про це!

Прилуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Переглядів:132