Як прилучани відзначили День молоді

26 червня 2017

Від «Супутника» й до «Берізка» на велосипедах, а далі загорати на міському пляжі та грати у волейбол — таку спортивну програму подужала прилуцька молодь напередодні власного «професійного» свята.

Добряче втомившись під час велопробігу й зігравши не один десяток вдалих подач на волейбольному майданчику, офіційне святкування Дня молоді прилучани провели в творчому форматі.

Заходи розпочалися увечері 25 червня. На Центральній площі міста о 16 годині стартував «Відкритий мікрофон». Власну творчість людям демонстрували дорослі та зовсім юні музичні аматори. З «Відкритого мікрофону» прозвучало багато улюблених та відомих закордонних хітів, які кожен каверив на свій лад.

Під час імпровізованого концерту можна було відвідати й алею Любові Забашти, де проходили виставки робіт молодих фотографів та художників, фотосушка, фотозони та майстер-класи з образотворчого мистецтва.

Одразу після цього стартувала урочиста частина свята: «Майбутнє - це ми!», де подяками та подарунками було відзначено активну прилуцьку молодь: студентів, викладачів, громадських активістів тощо.

Урочисту та аматорську частину свята позитивними емоціями доповнив міні-фест з екстрим-спорту. Публіка гаряче підтримала виконавців складних трюків на велосипедах та роликах, адже спостерігаючи за їхніми вміннями, вдалими й болючими спробами, в самих у жилах застигала кров.

Звичайно, найбільш очікуваною подією дня стала концертна програма «Молодіжна хвиля», яка була організована за підтримки громадської організації «Українська громадська рада». Прилучани отримали змогу насолодитися піснями переможця «Голосу країни-4» Ігоря Грохотського, учасника шоу «X-фактор» Артура Логая, фіналіста цього проекту Влада Ульянича, а також fashion-співачки ULI RUD, що перемогла в проекті «Фабрика Зірок-4».

Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Переглядів:100