До 21 річниці прийняття Конституції України

27 червня 2017

Сьогодні до Дня Конституції України, який ми відзначаємо 28 червня, відбулося покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку та урочистості з нагоди свята.

Двадцять один рік тому після багатомісячних дебатів, Верховна Рада ухвалила Основний Закон нашої країни, який замінив конституцію Української радянської соціалістичної республіки 1978 року.

Найважливіший державний закон став сигнальним маячком для початку нової сторінки історії України. Прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність.

День Конституції – не просто свято нормативного акту, а день, коли було затверджено права і свободи громадян України.

Цього дня ми вшановуємо непорушні принципи громадянського суспільства – право, закон, демократію, незалежність.

Тож, бажаємо вам і надалі послідовно та наполегливо боротися за ефективне втілення в життя конституційних принципів, що гарантують людині вільний і гармонійний розвиток, створюють умови для досягнення правового комфорту для кожного в нашій країні!

Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – у кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі.

Зі святом вас!

Переглядів:104