Китайські інвестиції в сонячну енергетику

04 липня 2017

До уваги суб’єктів господарювання

До Українського торговельного представництва в Китаї звернувся представник китайської компанії, яка випускає обладнання для сонячних електростанцій.

Китайська компанія планує реалізувати на території України проекти щодо генерації електроенергії шляхом перетворення енергії сонячного випромінювання у постійний електричний струм з використанням напівпровідникових матеріалів, які проявляють фотоелектричний ефект (фотовольтаїки). З метою впровадження проектів китайський інвестор розглядає наступні варіанти співробітництва:

1. Китайська компанія будує сонячну електростанцію в Україні, надає необхідне обладнання, прилади та допоміжні пристрої, а українська компанія оплачує виконані роботи.

2. Китайська компанія може співпрацювати з українською компанією для реалізації спільного проекту з будівництва сонячної електростанції, а після завершення проекту дохід може бути розділений на акції спільного підприємства.

3. Китайська компанія може безпосередньо інвестувати в проект будівництва сонячної електростанції в Україні, отримавши після виконання проекту вигоду від комерційної діяльності.

За умови зацікавлення пропозиціями, просимо звертатись до відділу економіки міської ради (т.3-02-42).

Переглядів:65