Новий керівник КП “Муніципальна поліція”

13 липня 2017

Сьогодні колективові КП “Муніципальна поліція” офіційно представили нового керівника.

Розпорядженням міського голови (на умовах контракту) очільником служби дотримання правил благоустрою міста призначено Кухтика Олександра Івановича. Офіційна зустріч відбулася в сесійній залі міської ради о 8.15. Одразу після цього начальник "Муніципальної поліції" розпочав перший робочий день.

Біографія:

Олександр Кухтик народився 13 серпня 1957 року в селищі Линовиця Прилуцького району в сім'ї робітника. У 1971 році родина переїхала у місто Прилуки, де Олександр продовжив навчання у Прилуцькій ЗОШ №7.

Після закінчення школи у 1974 році вступив до Кілійського ГПТУ-12 (мореплавне училище), де здобув спеціальність матроса першого класу. Після закінчення училища у 1976 році працював у Дунайському пароплавстві (м. Ізмаїл).

У 1976 році був призваний до лав Радянської Армії.

Після завершення служби у 1978 році вступив на навчання до Української сільськогосподарської академії (м. Київ) і здобував освіту за спеціальністю інженера-механіка. У 1983 році закінчив навчання та пішов працювати до районної сільгосптехніки.

У 1986 році пройшов вищі курси МВД СРСР з підготовки оперативних уповноважених БХСС (1 рік) та почав працювати в органах внутрішніх справ Прилуцького районного відділу міліції, отримуючи підвищення за посадами: інспектора БХСС, начальника кімнати у справах неповнолітніх, дільничого інспектора.

У 1993 році перевівся на посаду чергового в лінійний відділ міліції на Південну залізницю м. Гребінка. Через рік працював начальником ЛПМ на станції Прилуки. Звільнився з органів внутрішніх справ у 2010 році.

З 2013 року по 2016 рік працював начальником охорони в СТОВ “Богданівське”. З 2016 року по 2017 рік працював фахівцем з організації майнової безпеки в ПОСП “Ічнянське” (м. Ічня).

Переглядів:117