Запрошення до участі у Ярмарку китайських інвестицій COIFAIR - 2017

14 липня 2017

Асоціація Українсько-Китайського Співробітництва запрошує представників установ. Організацій, підприємств міста та городян прийняти участь у 9 сесії Ярмарку китайських інвестицій COIFAIR - 2017, що відбудеться 21-22 листопада 2017 року в Пекіні.

Ярмарок є головною подією в сфері інвестицій Китаю за кордоном. У його рамках організовуються виставки, інвестиційні форуми, презентації проектів, ділові переговори. Головними партнерами є Світовий банк, Світова організація торгівлі та Програма розвитку ООН. Форум об'єднує представників більш ніж зі 100 країн та близько 1000 великих державних і приватних підприємств.

У попередніх роках кількість інвестиційних проектів перевищила 2000, а загальна вартість угод досягла 4 млрд.дол.США.

Напрямки та секції роботи COIFAIR-2017: електроенергетика, сільське господарство, будівництво, транспорт та зв'язок, машинобудування та металообробку, хімічна та нафтохімічна промисловість, фармацевтика, внутрішня та зовнішня торгівля, фінанси, кредит, страхування та інше.

Учасники матимуть змогу провести зустрічі і переговори з представниками багатьох китайських і зарубіжних підприємств, вислухати думки експертів в галузі залучення інвестицій, отримати фінансування проектів та досягти реального інвестиційного співробітництва.

За підтримки Посольства України в Китаї на українському стенді буде організовано презентацію «День України». До участі у колективному стенді України запрошуються представники приватного бізнесу. При ранньому бронюванні місця в червні-серпні передбачені знижки. Контактна особа - Сергій Гмиря тел.(044)285-70-52; e-mail:[email protected]

Переглядів:79