Підтримка від консультантів NEFCO

17 липня 2017

Північна екологічна фінансова корпорація NEFCO здійснила робочий візит до Прилук для обговорення подальшої співпраці в рамках реалізації проекту «Заходи енергоефективності в м. Прилуки». Нагадаємо, що завдяки проекту буде здійснено два види робіт: заміну вуличних ламп розжарювання на світлодіодні та підведення світла до найвіддаленіших куточків прилуцьких мікрорайонів і впровадження енергозберігаючих технологій у двох загальноосвітніх школах – №№13 та 2, а також у дошкільному навчальному закладі №9.

За умовами співпраці NEFCO може надати 400 тисяч євро пільгового кредитування під 3 відсотки річних на 10 років та грант у розмірі 200 тисяч євро. Завданнями міської ради є забезпечення техніко-економічного обґрунтування робіт із енергозбереження, підготовка необхідної проектно-кошторисної документації та співфінансування – не менше 10 відсотків від загальної суми проекту (600 тисяч євро).

17 липня представники NEFCO, консалтингових компаній «Sweco» та «Garde» зустрілися з міським головою Ольгою Попенко й посадовцями міської ради, які увійдуть до складу робочої групи, щоб обговорити всі нюанси виділення кредитних та грантових коштів.

Керівник команди консультантів Володимир Дебой розповів, що найпершим завданням зустрічі є особисте знайомство та отримання ввідних консультацій від координаторів з усіх етапів практичного впровадження проекту.

Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Переглядів:106