Шановні прилучани!

23 серпня 2017

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України!

26 років тому здійснилася мрія багатьох поколінь українців – наша нація здобула право самостійно визначати свою долю у власній країні, а на карті світу з'явилася незалежна держава Україна.

Під рідним знаменом український народ заявив про власну державність, соборність та самостійність. З ним ішли та продовжують йти у бій, за нього віддавали та віддають життя патріоти, адже наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти й шанувати як найвищу національну святиню. А мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

За роки незалежності виросло покоління, для якого слова "свобода", "право вибору", "демократичні цінності" – не просто правові терміни, а спосіб життя. Наша держава зростає, відкриває для себе нові можливості та перспективи. Запорука державотворчого успіху — суспільна злагода, творче єднання зусиль громадян вільної та незалежної України.

Нехай ці величні свята вселяють надію на краще майбутнє, додають сил та наснаги у праці – на благо людей і держави. Зичу кожній прилуцькій родині здоров’я, щастя, достатку та щедрої долі. Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії та любові до рідної землі, енергії й упевненості у власних силах.

Слава Україні! Слава нашим героям! Слава великому, мудрому і працьовитому народу України!

З повагою. міський голова Ольга Попенко

23-24 серпня 2017 року з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України в місті Прилуки відбудеться низка загальноміських заходів.

Детальний план заходів (додається).

Шановні прилучани запрошуємо вас взяти участь у святкуванні:

24 серпня:

о 09:40 /офіційна делегація/ покладання квітів до пам'ятних знаків загиблих за Незалежність України (пам'ятні знаки воїнам АТО, Афганістану, ЧАЕС);

о 10:00 відбудеться урочиста хода від площі Володимира Мономаха до Театральної площі;

об 11:00 у міському Будинку культури — урочистості з нагоди державного свята;

о 19:00 на Театральній площі - святковий концерт.

Переглядів:104