Вітаємо з Днем Знань!

01 вересня 2017

Першого вересня навчальні заклади міста над Удаєм знову наповнились веселим гамором, а класи радо зустрічали святково одягнених і усміхнених школярів. Хтось з них прийшов до рідної альма-матер удруге, втретє, вчетверте… ну а хтось – востаннє чи перше.

Користуючись нагодою, першими привітати першачків та випускників закладів освіти на урочистих першовересневих лінійках побували представники Прилуцької міської ради.

Міський голова ділилася побажаннями успіхів у новому навчальному році з учнями та педагогічним колективом Прилуцької гімназії №1 ім. Георгія Вороного.

На захід, який відбувся на Площі Іоасафа Бєлгородського, завітали й представник Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» Сергій Коровченко, секретар міської ради Анатолій Шамрай, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Руслан Котляр, депутат Прилуцької міської ради Іван Тютюнник, член виконавчого комітету Ярослав Кантурак та методист міського методичного центру Дмитро Клугман.

Свято відкрилося Державним Гімном України. Усім, хто розпочав новий навчальний рік шановні гості побажали наполегливості, терпіння, нових звершень та успіхів. Цей святковий день не обійшовся також без подяк і нагород. Кращим з кращих були вручені заслужені грамоти та мотивуючі подарунки.

Зустріти свято поруч із друзями вдалося й заступнику міського голови Тетяні Фесенко та депутату міської ради Марії Шабалтас. Вони вітали покоління прилуцької еліти, яке тільки почало підростати, в Прилуцькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 7.

Цього дня представники учнівської молоді стали головними дійовими особами свята, одразу по закінченні якого розпочнуться нелегкі, відповідальні, але цікаві й насичені подіями навчальні будні.

Шановні учні, студенти, батьки та вчителі, ветерани освітянської ниви!

Від імені Прилуцької міської ради та її виконавчого комітету прийміть щирі вітання з Днем знань!

Цей день є особливим і, безперечно, визначальним для першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на поріг школи. Не менш важливим він також буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійний шлях, чи випускників середніх спеціальних та вищих навчальних закладів, які будуть втілювати отримані знання в реальному житті. Бажаю вам достойно слідувати цією дорогою, пам’ятаючи, що саме від знань, здобутих наполегливою працею, залежить ваше майбутнє та майбутнє України.

А всім, хто за покликом серця відчиняє вам двері до знань, у кого починається перший чи черговий навчальний рік, хто постійно збагачується новими надбаннями науки й практики, від щирого серця зичу сили та віри у власні досягнення й досягнення своїх вихованців.

Я дуже хочу, аби ті, хто присвятив своє життя вчительській професії, відчували себе гідно та поважно у суспільстві. Для мене особисто освітянин – людина чистої совісті і високої моралі, адже даровані мені долею вчителі розпалювали бажання творити та досягати поставленої мети, виховували почуття найвищих духовних цінностей: поваги, співчуття та готовності допомогти кожному.

Низький вам уклін і щире людське спасибі за любов до дітей, життя та рідної землі! Щиро сподіваюся на те, що усі ваші таланти та заслуги будуть достойно оцінені, а людська шана завжди надихатиме на нові звершення.

Нехай сторицею окупляться труди вчителів, хай тільки радість приносять діти та вдячні учні.

З найтеплішими побажаннями, міський голова Прилук Ольга Попенко

Переглядів:100