Викрито особу під час отримання неправомірної вигоди

15 вересня 2017

Під процесуальним керівництвом Прилуцької місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання неправомірної вигоди посадовою особою філії «Прилуцька дорожньо-експлуатаційна дільниця» дочірнього підприємства «Чернігівський облавтодор» ( ч. 3 ст. 368 КК України). У ході досудового розслідування встановлено, що працівник філії «Прилуцька ДЕД», будучи матеріально відповідальною посадовою особою, вимагав та отримав від приватного підприємця неправомірну вигоду в розмірі 12 тис. грн. за безперешкодний відпуск асфальто-бетонної суміші.

Завдяки скоординованим діям, місцевою прокуратурою спільно з Управлінням захисту економіки в Чернігівській області та територіальним відділом поліції 13.09.2017 під час отримання неправомірної вигоди посадову особу було викрито та затримано в порядку ст. 208 КПК України.

14 вересня 2017 року затриманій особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Проводяться інші необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії.

Слідство триває.

За інформацією Прилуцької місцевої прокуратури

Переглядів:66