Зустріч голів міських рад Прилук й Косьцежини

25 вересня 2017

Три місяці тому делегація з Прилук відвідала місто-побратим Косьцежину з метою перейняти прогресивний досвід польських сусідів.

А 25 вересня представники Косьцежини спілкувалися з посадовцями Прилуцької міської ради й відвідували комунальні та приватні підприємства нашого міста.

Голова міської ради Косьцежини Тереза Прейс (як секретар міської ради в Україні) та начальник відділу розвитку міської ради Олівія Шляровська прибули на святкування другого дня Воздвиженського ярмарку. Відвідавши краєзнавчий музей імені Василя Маслова та міський Будинок культури, в якому наразі проходила вистава “Майстер та Маргарита”, жінки провели насичений враженнями день.

Ділова частина візиту розпочалася сьогодні в міській раді. За круглим столом малої зали засідань посадовцям міської ради та керівникам комунальних підприємств міста вдалося обговорити сучасні реалії Прилук й Корсьцежини. Звісно, наші міста живуть зовсім по-різному, оскільки місто-побратим уже давно відмовилося від такого явища як суто комунальні підприємства й почало активну співпрацю з ЄС багато років тому.

Міський голова Ольга Попенко вкотре поділилася враженнями від подорожі Польщею, а Тереза Прейс та Олівія Шляровська — Україною. Присутні в залі засідань мали вигляд добре знайомих друзів, тому більш невимушеного обміну подарунками годі було й уявити.

Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Переглядів:112