«Покажи мені своїх учнів, і я побачу тебе»

29 вересня 2017

Жінки у стильних сукнях та на високих підборах, чоловіки в класичних костюмах та яскравих краватках — сьогодні освітяни Прилук зібралися в актовій залі міського Будинку культури, щоб відзначити своє професійне свято.

29 вересня ці люди гордо пронесли звання «Освітяни» через усе місто, адже Прилуки мають тисячі вихователів, учителів, педагогів, тренерів, усіх, хто опікується закладами освіти та позашкілля.

Усміхаючись цій події, освітяни озирались навколо себе й бачили таких же талановитих, доброзичливих, щирих колег. Одна із них першою вийшла на сцену для привітань.

Почесними грамотами виконавчого комітету Прилуцької міської ради господарів заходу нагороджувала міський голова Прилук, кандидат філологічних наук, доцент кафедри педагогіки Ольга Попенко.

Також слово для привітань та вручення численних нагород за заслуги було надано начальнику управління освіти Прилуцької міської ради Сергію Вовку.

З вітальним словом до гостей заходу звернулася й голова Прилуцького міського комітету Профспілки працівників освіти Тетяна Заголій.

В рамках урочистої церемонії цінними подарунками у вигляді ноутбуків та музичної апаратури від Народних депутатів України було нагороджено навчальні заклади, які цьогоріч продемонстрували найвищі здобутки у вигляді знань своїх учнів. А депутатський корпус міської ради за сприяння Ольги Попенко презентував одному із ЗНЗ міста телевізор.

Святкуючи ще один рік наполегливої та виснажливої праці, педагогічні працівники не забули згадати й про тих колег, кого серед них вже ніколи не буде.


Прес-секретар міської ради Любов Рубан


Дорогі освітяни!

Усіх, хто причетний до благородної справи

навчання і виховання нового покоління – майбутнього нашої країни, сердечно вітаю із професійними святами –

Днем працівників освіти та Днем учителя!


Прилучани мають усі підстави пишатися досягненнями освітньої галузі міста. Наукові здобутки викладачів вищих та загальноосвітніх навчальних закладів, студентів та школярів, якісна підготовка випускників, покращення матеріально-технічної бази дитячих садочків та шкіл – все це свідчить про те, що освіта міста постійно підвищує свої якісні показники.

Завдяки обдарованим педагогам-наставникам наша молодь виховується на справжніх зразках патріотизму, порядності, поваги й любові до держави та рідного краю. Без вас цей світ був би набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток!

Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.

Від імені Прилуцької міської ради, виконавчого комітету та від усієї громади міста, я бажаю вам здоров’я, витримки, довгих та щасливих років життя. Нехай Вам завжди всміхається доля, а на довгих стежинах творчої праці супроводжує віра й наснага, надія і людська повага.


З повагою міський голова Ольга Попенко

Переглядів:101