Чужих дітей не буває!

03 жовтня 2017

Щороку 30 вересня в Україні відзначають державне та родинне свято - День усиновлення. З цієї нагоди 2 жовтня у сесійній залі міської ради відбулося офіційне вітання прилуцьких прийомних родин, опікунів, батьків-вихователів та тих, хто надав прихисток покинутим дітям.

З привітаннями до свята на захід прийшли найменші прилучани, вихованці Прилуцького навчально-реабілітаційного центру, Школи мистецтв та Дитячої музичної школи.

Найчуйніших мам-опікунів під час офіційного прийому нагороджували переможцями в символічних номінаціях. За високу громадську свідомість та активну життєву позицію в номінації “Виховання розумом і серцем” Почесною грамотою виконавчого комітету Прилуцької міської ради було нагороджено жінку, що взяла на виховання чарівну дівчинку й присвятила їй своє життя, Тетяну Бодько.

У номінації “Родинне тепло” найдостойнішим обрали Василя Скалатського, який опікується долею двох онуків.

Грамоту за “Високу моральність” вручили бабусі обдарованого підлітка Світлані Рог.

Прийомну матусю двох дівчаток Галину Ніколаєву нагородили грамотою в номінації “Дарую надію”, а Віру Костирєву - "Бабусина любов".

Також за високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок в реалізацію державної політики щодо забезпечення прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та з нагоди Дня усиновлення заступник міського голови Тетяна Фесенко нагородила Почесною грамотою виконавчого комітету Прилуцької міської ради спеціаліста І категорії служби у справах дітей Оксану Хотіну та директора Комунального закладу “Прилуцький навчально-реабілітаційний центр” Світлану Гусаченко.

Неймовірно зворушливе родинне дійство подарувало надію, що поки в Прилуках є такі добрі й турботливі люди, маленькі прилучани, які потребують любові, завжди її знаходитимуть.

Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Переглядів:101