У закладах освіти та охорони здоров'я Прилук увімкнули опалення

09 жовтня 2017

Під час апаратної наради міського голови, яка відбулася 9 жовтня, стало відомо, що в дошкільних та шкільних закладах, а також закладах охорони здоров'я, згідно з розпорядженням міського голови від 6 жовтня, увімкнули опалення. Виключеннями є лише ДНЗ №8, де було виявлено прорив комунікацій та Гімназія №1, де на сьогодні не можливо ввімкнути опалення у зв'язку з будівництвом II корпусу навчального закладу. Та обидві проблеми усунуть вже через декілька днів, повідомив директор КП «Прилукитепловодопостачання» Андрій Гавриш.

Крім новини про “потепління” в зазначених бюджетних установах під час апаратної наради обговорили низку питань, які на часі турбують прилучан.

Першим за планом порядку денного виступив заступник міського голови Олександр Сивенко. Посадовець звітував про стан розробки Стратегії сталого розвитку міста до 2025 року.

Після заслуховування інформації Олександра Сивенка нарада продовжилася роз'ясненнями заступника міського голови стосовно виконання доручення щодо розробки та встановлення позупинкових графіків руху міських автобусів.

Про участь у розширеному засіданні Колегії обласної державної адміністрації з питань: Про стан організації в області роботи з сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах, Про підсумки літньої оздоровчої кампанії 2017 року та Про участь у розширеному засіданні обласної призовної комісії доповіла заступник міського голови Тетяна Фесенко.

Про участь у розширеному засіданні Колегії обласної державної адміністрації з питання: «Про готовність паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2017/2018 років» доповів заступник міського голови Руслан Котляр.

Начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Олег Созінов звітував Про підготовку житлового фонду та об’єктів соціальної сфери міста Прилуки до роботи в осінньо-зимовий період 2017/2018 років та Про стан проходження робіт з будівництва II корпусу школи-гімназії №1 по вулиці Київській, 190.

Про стан підготовки комунального підприємства «Прилукитепловодопостачання» до опалювального періоду розповів директор КП «Прилукитепловодопостачання» Андрій Гавриш.

Після доповідей посадовців начальники комунальних підприємств міста інформували присутніх про стан справ у відповідних галузях в розрізі міста Прилу

ки.

Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Переглядів:87