Прилуцькі студенти мірялися силами до Дня Українського козацтва

12 жовтня 2017

Прилуцький гуманітарно-педагогічний коледж імені І.Я.Франка 11 жовтня став центром спортивного життя міста. Найкращі спортсмени всіх вищих навчальних закладів Прилук зустрілися в його спортивному залі, щоб помірятися силою духу та фізичною міццю.

У рамках розважальної програми «З глибини сторіч козацький клич» чотири команди по п'ять студентів з кожного навчального закладу демонстрували свою витримку в віджиманні на гімнастичних брусах з обтяженням, підтягуваннях на перекладині з м'ячем, вправі «коромисло», перетягуванні канату та комбінованій естафеті.

Підтримати хлопців завітали їхні однокурсники та викладачі. Напутнє слово правнукам козацтва виголошувала заступник міського голови Тетяна Фесенко. А наймолодші вихованці козацького куреня імені Івана Сірка та представники студентської самодіяльності підбадьорювали дух учасників змагань.

Відрізнившись високими результати в кожному з етапів спортивного протистояння, переможцем змагань стала команда агротехнічного коледжу. Друге місце зайняла команда гуманітарно-педагогічного коледжу, а третє місце поділили між собою команди професійного ліцею та медичного училища.

За пролитий піт і волю до перемоги студентів нагороджували Грамотами, цінними подарунки та солодощами.

Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Переглядів:246