Шановні жителі міста! Прийміть щирі вітання зі святами – Днем захисника України, Днем українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці!

13 жовтня 2017

Ці знаменні свята нерозривно пов’язані між собою й символізують зв’язок поколінь, адже Пресвята Богородиця вважалася заступницею славного козацького війська, правнуками якого є захисники Незалежної України.

Шановні прилучани, дозвольте мені від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету та апарату Прилуцької міської ради привітати в цей день тих, хто своєю професійною та волонтерською діяльністю став на захист нашої Батьківщини. Дякуємо воїнам, які брали участь в антитерористичній операції на сході України, відстоювали гідність народу під час революцій, ветеранам війни та праці, ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС, тим, хто служить в лавах Збройних Сил України, добровольчих загонів, Прикордонних військ та правоохоронних органів.

Прийміть низький уклін та побажання вірно і гордо стояти на сторожі спокою і блага країни, сміливо і легко відбивати всі натиски з боку противника, усувати будь-які проблеми й перешкоди на горизонті, зберігати спокій і оптимізм душі, щастя й доброту в серці.

Зичимо захисникам України завжди повертатися додому цілими й неушкодженими, міцного здоров'я, родинного щастя та сімейного затишку!

Слава Україні!

Героям слава!

З повагою міський голова Ольга Попенко

Переглядів:104