Підготовка до генерального прибирання міста

25 жовтня 2017

Сьогодні відбулося засідання штабу по проведенню місячника прибирання, який розпочнеться 26 жовтня. У ході місячника мешканцям міста та суб'єктам господарської діяльності незалежно від форм власності необхідно виконати прибирання власних, прилеглих та закріплених територій, а також забезпечити вивезення сміття на полігон твердих побутових відходів. Вивезення сміття відбуватиметься згідно з графіком прибирання, тому прилучанам варто слідкувати за його дотриманням. А в разі необхідності внесення коректив повідомляти членів штабу хоча б за добу. За дотриманням графіку прибирання слідкуватиме КП “Муніципальна поліція”.

Найбільше навантаження в період прибирання буде покладено на КП “Послуга”, яке забезпечуватиме встановлення великогабаритних сміттєвих контейнерів та їхній вивіз у різних мікрорайонах міста.

На час проведення місячника сміттєзвалище прийматиме відходи безоплатно, крім будівельних та промислових.

З графіком прибирання можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради за посиланням: http://pryluky.cg.gov.ua/index.php?id=266962&tp=0 та порталі міської ради, у засобах масової інформації, у комітетах самоорганізації населення.

Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Переглядів:82