Соціальні працівники міста відзначають професійне свято

03 листопада 2017

У першу неділю листопада, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99, працівники соціальної сфери країни відзначають своє професійне свято. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

У Прилуках урочистості з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери України відбулися 3 листопада.

Сьогодні в актовій залі міської ради зібралися представники професії, доброта і милосердя в рамках якої - не абстрактні поняття, а норма життя. Їхня праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла.

У 90-х роках почали створюватися служби, які покликані допомагати таким людям. Після їх створення рівень соціальної захищеності жителів міста почав зростати, з кожним роком розширюється перелік послуг, поліпшується їх якість. «Допомогти людям – допомогти собі» - таке своєрідне гасло соціальних працівників. Кожен мешканець нашого міста має змогу звернутися і йому нададуть допомогу такі організації:

Управління праці та соціального захисту населення (директор - Малиш Ганна Павлівна).

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Прилуцької міської ради (директор - Попко Валентин Петрович).

Прилуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор - Касьян Юлія Миколаївна).

Служба у справах дітей Прилуцької міської ради (начальник — Кулій Людмила Григорівна).

Прилуцьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області (директор – Криворот Олександр Миколайович).

Прилуцький міськрайонний центр зайнятості (директор - Нестеренко Анатолій Олександрович).

Прилуцьке об’єднане управління Пенсійного фонду України.

Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів м. Прилуки (директор - Шабалтас Марія Миколаївна).

Приємно відзначити, що завдяки їхнім спільним зусиллям у соціальній сфері відбуваються відчутні зміни на краще. Робота міських професіоналів стає ближчою до людей та задовольняє наші потреби.

Під час урочистостей з найщирішими вітаннями до присутніх звернулися заступник з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко, директор Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів м.Прилуки Марія Шабалтас. До вітань приєдналися й колективи міського Будинку культури та школи мистецтв: Марина Шевченко, Олександр Ярмошенко, театр хореографічної мініатюри “Апломб”, Сергій Чунь та Анна Ведмідська, Сергій Дубовик та Юрій Бутенко, Інна Кірічок.

Відзначили представників та колективи соціальної сфери почесними грамотами виконавчого комітету Прилуцької міської ради.

Список нагороджених (додається).

Зі святом вас працівники соціальної сфери!

Бажаємо вам та вашим родинам домашнього затишку і тепла, міцного здоров'я, щастя, добра і злагоди, творчого натхнення, здійснення всіх ваших задумів і мрій. Бажаємо виваженості, терпіння та порозуміння! Надії вам, віри та натхненної праці задля розквіту України!

Сектор інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:239