У Прилуцькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №10 відкрили музей військових прапорів

07 листопада 2017

Рівень національно-патріотичного виховання у ЗОШ №10 чи не найвищий у місті. За ініціативи директора закладу Олександра Правосуда педагогічний та учнівський колективи є постійними учасниками збору продовольства для воїнів АТО, а також беруть активну участь в конкурсах духовно-морального й патріотичного спрямування.

7 листопада в Прилуцькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №10 відкрили музей військових прапорів. З усією повагою до школярів та їхнього прагнення бути гідними подвигу героїв АТО до навчального закладу завітали мер міста Ольга Попенко, заступник з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко, начальник управління освіти міської ради Сергій Вовк, голови громадських організацій «Учасники антитерористичної операції «ЩИТ» Павло Красноок та «Патріот Прилуки» Олександр Дуденок.

Урочистому відкриттю музейної кімнати та першій екскурсії в її стінах передували слова гордості за прилучан-учасників АТО. В школі навіть встановлено дошку пошани випускникам та батькам учнів учасників антитерористичної операції на сході України.

Діти презентували почесним гостям патріотичні браслети-обереги, а мер міста Ольга Попенко подарувала від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету міської ради телевізор для інтерактивних занять.

Кожен прапор в музеї школи є символом різних військ, які захищають нашу країну сьогодні. А цього дня він поповнився одним з унікальних стягів 1 танкової бригади 1 батальйону 3 роти, подарованим Олександром Дуденком.

У планах депутата міської ради, директора 10 школи є розширення експозиції як мінімум до 50 визначних прапорів.

Відвідавши екскурсію, гості заходу залишили перші слова у книзі відгуків та побажань новоствореного музею.

Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Переглядів:89