Культурна сфера відзначає професійне свято

09 листопада 2017

Сьогодні у сесійній залі міської ради працівники культури та майстри народного мистецтва відзначали своє професійне свято. В рамках урочистості почесними грамотами виконавчого комітету міста й Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА нагороджували передових кадрів зі збереження духовності та самобутності культурної спадщини Прилук.

З вітальним словом до винуватців свята звернулася заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко. Слова посадовця про визнання заслуг та необхідність розвитку культурної галузі міста, яка сьогодні починає творити майбутнє з новими силами, підтримали своїми виступами відомі у Прилуках діячі культури.

Відзначення Дня працівника культури та майстрів народного мистецтва – це визнання ролі української культури в процесі пробудження та формування національної свідомості. Завдяки Вам, – справжнім подвижникам своєї справи, культура Прилуччини, як галузь, попри всі труднощі та негаразди, розвивається, збагачується новими іменами, цікавими формами роботи.

Вагомий внесок у відродження національної культури вносять численні аматорські об’єднання, зберігають і передають від покоління до покоління історичну пам’ять народу працівники клубів, музеїв, бібліотек.

Усім працівникам культури, майстрам народної творчості та аматорам сцени бажаємо здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, незгасаючого прагнення до самовдосконалення, творчого натхнення та щастя.

Зичимо Вам нових мистецьких перемог, успішної реалізації творчих ініціатив і нових культурних проектів.

Переглядів:85