Патріотичне виховання молоді

14 жовтня 2017

У Прилуцькому міському центрі для сім’ї, дітей та молоді 13 жовтня 2017 року відбувся патріотично-виховний захід до Дня захисника України.

До Центру завітали учні Сухополовянської школи з програмою для мужніх чоловіків у військовій формі, волонтерів, дружин захисників, які самовіддано відстоюють територіальну цілісність нашої держави на сході України, бережуть наш мир і спокій та нашу країну для нащадків.

Мужні чоловіки у формі поділилися з молоддю неоціненим скарбом, набутим життєвим досвідом у прифронтових окопах, та передали молодому поколінню високопатріотичний запал і щиру любов до рідної землі, яку вони захищали.

Патріотичний настрій та щирість у дитячих очах не залишили байдужими жодного гостя заходу. Глибоко-патріотичні вірші та пісні з вуст молодих українців розворушили серця воїнів. Нехай якою непростою буде доля нашої України, та мусить визнати кожен – допоки є люди, які виховують таких патріотів та мужні воїни, які своїм життям боронять мирне небо над головою своїх родин – нас не здолати.

Прилуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Переглядів:91