Студентська молодь Прилук зіграла у квест на знання рідного міста

16 листопада 2017

Студенти гуманітарно-педагогічного, агротехнічного коледжів, медичного училища та професійного ліцею взяли участь у змаганнях приурочених до Міжнародного дня студента.

15 листопада на площі Іоасафа Бєлгородського розпочалася квест-гра “Вперед студенте!“, яка тривала декілька годин.

Захід організовано головним спеціалістом у справах сім’ї та молоді міської ради Оленою Опанасенко та Молодіжною радою міста Прилуки.

Головним завданням розважального квесту було якнайшвидше відгадати усі загадки організаторів, діставати підказки на які довелося у різних куточках міста.

За винахідливість та ініціативність всі учасники гри отримали солодкі призи, а переможцям квесту студентам гуманітарно-педагогічного коледжу імені І. Я. Франка вручили цінні подарунки у вигляді фірмових канцтоварів та сувенірів.

Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Зі святом, прилучани!

Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня студента

Вища освіта відкриває для молоді нові обрії фахового вдосконалення, гарантує цікаві можливості та розширює коло спілкування. Сподіваюсь, що кожен з вас усвідомлює й цінує ті переваги, які надає йому статус студента Прилуцьких гуманітарно-педагогічного та агротехнічного коледжів, медичного училища й технічного ліцею.

Саме вам належить вирішувати, яким буде життя нашого міста та країни в майбутньому, тож прийміть найщиріші привітання з нагоди Міжнародного дня студента — свята молодих, невтомних до знань та творчого пошуку!

Розвивайтеся, будьте здоровими та міцними духом, перемагайте й шукайте свого особистого щастя. Нехай ваші молоді серця наповняться святковим настроєм і радістю.

Щастя, злагоди й любові, дорогі студенти!

З повагою міський голова Ольга Попенко

Переглядів:110