Шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку!

16 листопада 2017

Сьогодні, 16 листопада, у актовій залі міської ради зібралися представники найяскравіших колективів засобів масової інформації Прилук - вони святкують професійне свято.

Оператори, диктори, кореспонденти, працівники служби зв’язку та журналісти, одним словом, професіонали відзначили День працівників радіо, телебачення та зв'язку.

Представників масмедіа вітав секретар міської ради Анатолій Шамрай, людина, яка стояла у витоків прилуцького телебачення.

Сьогодні ви відзначаєте своє професійне свято, але разом з тим і свято всієї держави та її громадян, адже уявити наше життя без телебачення, радіомовлення чи зв’язку неможливо. Ви тримаєте нас у курсі всіх подій, поглиблюєте нашу освіту, сприяєте підвищенню культури та громадянської свідомості. Нескінченна кількість програм, яка вами створюється чи транслюється, збагачує наші знання, розважає нас, даруючи хвилини розради й спокою, допомагає сформуватися нашій думці зазначив Анатолій Шамрай.

Звісно урочистості з такої нагоди не обійшлися без нагородження кращих представників інформаційних професій.

Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради та Подяками міського голови були нагороджені кращі з кращих.

Директор КП «Телекомпанія «Прилуки» Прилуцької міської ради Ірина Павлютіна отримала Почесну грамоту Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Також своїх колег привітали Ірина Павлютіна та Микола Кононко.

Від імені громади нашого міста музичними подарунками професіоналів вітали Ростислав, Олександр Дубовик, Анна Ведмідська та Сергій Чунь.

Оператори, диктори, кореспонденти та працівники служби зв’язку – професіонали, у цей святковий день бажаємо вам великих тиражів, росту читацької та глядацької аудиторій, впливового статусу та поваги жителів нашого міста. Нових цікавих вам тем, сміливих та вдалих проектів. Нехай вас ніколи не підводить техніка, здоров'я щодня стає міцнішим, перо гострішим, а натхнення безмежним.

Сектор інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради




Шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку!

Щиро вітаю вас з професійним святом, яке традиційно відзначається 16 листопада.

Це свято об’єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, режисерів, операторів, зв’язківців телефонних та Інтернет мереж — усіх тих, чия праця забезпечує одне з основних прав громадян — право свободи слова.

Сьогодні головними показниками вашої роботи є відповідальне та творче ставлення до справи, зваженість і об’єктивність у висвітленні подій.

У день вашого професійного свята бажаю усім міцного здоров’я, добра й злагоди у ваших сім’ях, здійснення задумів та мрій, успіхів та благополуччя.

Радуйте глядачів і слухачів своїми знахідками та досягненнями, залишайтеся завжди цікавими, актуальними й незалежними.

З повагою міський голова Ольга Попенко

Переглядів:117