Шановні прилучани!

21 листопада 2017

Щиро вітаю Вас з великим державним святом – Днем Гідності та Свободи!

Сьогодні ми вшановуємо героїв, які чотири роки тому постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

День Гідності та Свободи є символом Революції гідності, яка змінила Україну. Український народ на весь світ продемонстрував патріотизм і беззастережну відвагу.

За весь час протистоянь Майдан став не просто столицею держави, а її серцем і душею. Він об'єднав десятки тисяч українців з різних областей, районів, міст, які пліч-о-пліч боролися за єдність, незалежність і справедливість. Шана й повага прилучанам-учасникам Євромайдану, волонтерам, сім'ям, які відпускали своїх рідних на барикади, лили сльози й молились за них.

Пам’ятаймо, що безцінний скарб – Свободу та Гідність – здобули герої «Небесної Сотні», а утверджують сьогодні наші мужні воїни на Сході України.

Щиро вітаю усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаю мирного неба над українською землею, родинного благополуччя і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України. Хай береже нас усіх Господь!

З повагою міський голова Ольга Попенко

Переглядів:98