«Основні події-2017 у сфері бухгалтерського обліку та податків»

30 листопада 2017

29 листопада за сприяння Прилуцької міської ради відбувся семінар під назвою «Основні події-2017 в сфері бухгалтерського обліку та податків». Організацію проведення семінару здійснили фахівці Центру підтримки підприємництва разом із представниками газети «Все про бухгалтерський облік».

Перша частина семінару пройшла в он-лайн режимі з лектором Людмилою Шахно – директором академії професійного бухгалтера. Людмила Шахно розповіла про особливості обліку ПДВ, блокування податкових накладних та документальне оформлення пов’язаних з цим операцій.

Наступну частину семінару провів лектор Ковальчук Володимир Володимирович – юрист Навчально-методичного центру Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, позаштатний консультант газети «Все про бухгалтерський облік». Обговорювались трудові відносини і кадровий облік, особливості оформлення трудових відносин, можливості запобігання перевірок і штрафів, практичні ситуації та судова практика з трудових питань.

Як вже стало звичним, частина семінару пройшла у формі запитання – відповідь. Лектори чітко і доступно пояснювали складні ситуації, підготовлені ними слайди допомагали сприймати інформацію. Семінар пройшов в дружній та невимушеній атмосфері.

Учасники семінару дякували лекторам та організаторам та висловлювали сподівання на проведення таких семінарів в подальшому.

Довідково: Центр підтримки підприємництва Прилуцької міської ради створений при підтримці АТ Тютюнової компаній «В.А.Т.-Прилуки» та Корпусу Миру США в Україні. Фахівці центру надають безкоштовні консультації з юридичних та бухгалтерських питань суб’єктам господарювання міста і району. Центр підтримки підприємництва працює з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00, перерва 12:00-13:00; телефон 3-12-96; електронна адреса [email protected].

Сергій Бутко, юрист-консультант ЦПП, Наталія Литвин, бухгалтер-консультант ЦПП

Переглядів:123