«Гармонія» військового містечка

01 грудня 2017

У п’ятницю, 1 грудня, в мікрорайоні військових містечок № 12 та №17 відбулося відкриття території відпочинку та комфорту «Гармонія» — переможця проекту Громадський бюджет 2017.

Проект «Громадський бюджет – спільний успіх активних громадян та відкритої влади» діє на території Прилук завдяки співпраці міської ради з польсько-українською фундацією ПАУСІ.

«Гармонія» для мешканців мікрорайону стала територією для спілкування всіх вікових категорій, адже вона спроможна подбати не лише про естетичне задоволення від прогулянок алеями, але й спонукати до фізичного розвитку малого й дорослого населення військових містечок.

«2017 став роком здійснення наших мрій, - зазначила у своєму вітанні голова комітету самоорганізації населення №6 Валентина Шкурат. - Спочатку ми отримали в подарунок від Народного депутата Олега Дмитренка дитячий ігровий майданчик, а сьогодні з великим задоволенням відкриваємо повноцінну територію відпочинку та комфорту «Гармонія» з сучасними вуличними тренажерами, тротуарними доріжками, лавами, урнами та оригінальним зовнішнім освітленням.

Завдяки спільним зусиллям ми вибороли її в чесній боротьбі між проектами Громадського бюджету. Саме участь та перемога в проекті довели, що разом ми — сила і можемо здійснити ще багато добрих справ на користь мікрорайону».

Дійсно, мешканці мікрорайону вже мають безліч планів для покращення інфраструктури військових містечок. Завдяки підтримці міської ради вони планують встановити ще декілька розважальних та спортивних площадок. Досягнення жителів цього мікрорайону варто вважати показовими, адже вони заслужили та отримали стимул для подальшого розвитку своєї маленької та дружної громади.

Зі щирими вітаннями на відкриття «Гармонії» завітали міський голова Ольга Попенко, депутат міської ради, який переймається потребами мікрорайону Олексій Гавриш, мешканка військового містечка з 1952 року, голова ветеранської організації середньої школи №12 Тамара Ямщикова, фахівці, які за короткий термін реалізували проект, директор КП «Прилукижитлобуд» Вячеслав Сивенко, будівельник Микола Самойленко, співавтори проекту, мешканці військового містечка Андрій Жулін, Катерина Бондарь та Віталій Шкурат.

А головний спеціаліст відділу інвестицій та міжнародної діяльності міської ради Олена Оніщенко передала Валентині Шкурат вітання від виконавчого директора ПАУСІ Фільцека Кшиштофа, яке має переклад з польської, - «Є час працювати, та є час радіти».

Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Переглядів:104